(Android) War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game קודים מגבירים את הסיבולת
Feb 16, 2022 3:35:34 GMT
Post by athubremensu on Feb 16, 2022 3:35:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים מגבירים את הסיבולת ▞▞▞
▞▞▞ War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game 2022 version ▞▞▞
הכל טוב אבל בבקשה קחו מכם תשלום על רמות זה מעצבן וטיפשי כי יכול להיות שאתם חוסכים כדי לקנות את המיכל או משהו אבל אז אתה צריך לשלם על הרמות ואני מרגיש שצריך לקחת את זה
קבלת הטנק כל כך מוקדם הורסת את המשחק. ה-AI קל מאוד. עיצוב מפה משעמם. אולי לזרוק גבעה? בכל מקרה אתה יכול לנצח את כל המשחק עם יחידת חיל הרגלים המתחילה אם רק תמשיך להוליד אותם. איי לא יצליח לעמוד בקצב.
אני נותן לזה 3 כוכבים כי בהתחלה זה היה משחק מהנה אבל ככל שאתה משחק יותר הם יותר משועממים ומעצבנים קודם הם מתחזקים למרות שכבר עלית 3 פעמים או יותר וזה משעמם כי זה פשוט כל כך מעצבן שאתה לא יכול לעשות כלום סיבה נוספת היא שאין שום דבר אחר שאתה יכול לעשות אין לנהוג במכונית או לשלוט באחרים אם הוספת כמו שאתה שולט במכונית ויש בקרים ואתה פשוט יורה במכוניות אחרות זה יהיה טוב יותר או שאתה יכול להוסיף נושא אחר
קשה מדי להשיג זהב. חיילים בסיסיים שזה עתה ספאם הופכים את המשחק לדי קל עד כה.
המשחק הזה בסדר אבל הוא רק נוצר בשביל כסף ואחרי שאתה מנצח את המפה אתה צריך לחכות אחת עשרה שעות או לשלם 600 מטבעות שזה הרבה יותר מדי יקר אז אם אתה רוצה משחק שבו אתה לא צריך לשלם כדי לנצח את המשחק הזה לא בשבילך
כיף אבל מודעה אחרי כל רמה היא יותר מדי כאשר רמה לוקחת רק 3 דקות בערך
המשחק הזה מעצבן כמו לעזאזל, הרגע קיבלתי זהב אחד מלהשיג את הטנק ואז הקשתי בטעות לקנות אדמה חדשה ועכשיו אני רחוק מאוד (למה אתה יכול אפילו להיות אחד משם) אבל בסך הכל, המשחק הזה פשוט חוזר על עצמו בלי כל קו עלילה ממשי ומעצבן כשהאויבים משתמשים במתקפה אווירית כדי להרוס לחלוטין תקיפה שלוקח לנצח להיבנות
המשחק בסדר אבל יש מודעה בין כל רמה. קבלו אנשים אמיתיים. אתה עלוב.
זה פשוט לא טוב, זה קרע זול ממשחק אחר בשם 1917, מלא בפרסומות, קל מדי ופשוט משעמם, אותה אנימציית מוות יחידה שוב ושוב, גופות אפילו לא נשארות, בונקרים נשלפים על ידי ארבעה אנשים עם רובים , אבל לא אתה יודע, כדורי נפץ גבוהים שנורו על ידי מרגמה או משהו, זה פשוט זבל, אל תבזבז את הזמן שלך.
מודעות אחרי כל משחק. 12 שעות המתנה עם חומת תשלום רק כדי להמשיך אחרי נקודה מסוימת. סוגי חיילים שעולים $20 או יותר בכסף אמיתי כל אחד. Smh, עוד משחק פוטנציאלי גדול שנהרס על ידי מפתחים חסרי כסף וחמדנים.
הכל עולה זהב לקנות, מה שקשה מאוד להשיג, מגיע בסביבות 50 לרמה בעוד דברים עולים 2k זהב
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game ስልት tuxv
יותר מדי רוכב על אוסף המטבעות. רק תן לי לשחק משחק בלי לשלם כדי להתקדם בבקשה.
זה היה טוב בהתחלה ואז המשימות נעשות קשות יותר אז אתה צריך להוציא כסף כדי להקל
משחק מהנה אבל ברגע שאתה פותח טנקים, במיוחד אם אתה עושה את זה בשלב מוקדם של המשחק, אתה יכול פשוט לשלוח להם דואר זבל בכל רמה כדי לנצח באינסטה
נהדר, אבל צפו לשלם דולר כדי להיפטר מהפרסומות בין כל קרב.
לעתים קרובות יש תקלות באפליקציה, ולפני שעדכנתי את הטלפון שלי, אפילו לא נפתחה או עובדת מעבר ללוגו המפתחים. הייתי צריך להפעיל מחדש, וזה מעצבן אבל מכיוון שהמשחק מספיק מהנה וממכר, לא הייתה לי הרבה בעיה עם זה
משחק טוב להרוג זמן. טנקים הם OP ואחרי שאתה מקבל אותם המשחק הוא סופר קל
Supermarket Mania Journey استراتژی tmla
עבור המשחק, זה טוב מאוד לפרטים כמו גם לגרפיקה. גם המשחק קליל. משחק מדהים
סבבה
אני אוהב את המשחק, הגרפיקה היא דרך מגניבה לעשות אותם, והם נותנים תחושה של רטרו למשחק.
ההתחלה נראית בסדר, היא לא מראה את הצורך לבזבז כסף, אבל אחרי שעתיים משחק טובות, תפיסת המזומנים מופיעה בתפארתה הטובה ביותר, רוצה להתקדם? המתן 12 שעות או שלם מטבעות, אויב חזק מדי לשלם מטבעות כדי לשדרג, גורם למשימות בקושי לתת לך מספיק מטבעות כדי להתקדם בשלבים מאוחרים יותר. אל תטרחו לבדוק את המשחק, זה שיבוט במאמץ נמוך עם IAPs. איזה אידיוט ישלם 120 יורו על כמה מטבעות פיקסלים מטופשים?
אהבתי לשחק את זה, לגמרי סוג התהילה שחיפשתי, בעצם זה משחק מבוסס צבא ואתה מצווה על החיילים שלך לנצח. אתה צריך לנסות את זה לפחות פעם אחת ובוודאי תאהב את זה.
ההמתנה של 12 שעות היא מעצבנת, יחידת הרובאים ניתנת לספאם ומחוץ לבונקרים הם יכולים להרוג הכל עם מספרים, עדיין כיף לשעת המשחק לפני שההמתנה האמורה של 12 שעות התחילה (ניתן אם התגמולים למשימה נשארו זהים אז ההמתנה של 12 שעות היא 300 דילוג על מטבע היה הגיוני לחלוטין למישהו לטחון עבורו). בהחלט שווה שעה או שעתיים של משחק אבל ברגע שתגיע לתקופת ההמתנה תאבד עניין.
משחק נהדר אני אוהב איך יש לך את האפשרות שאתה יכול לשבת שם ולהחזיק את התעלה שלך או שאתה יכול לצאת החוצה ולקחת את כל המטרות
הייתי נותן 5 כוכבים אם לא תצטרך לחכות כדי לשחק אחרי כל מיקום ולשלם עבור חדשים.
קל מדי וחסר משחקיות אתה יכול פשוטו כמשמעו פשוט לספאם טנקים ולנצח והפרסומות מעצבנות
OMG זה המשחק הכי טוב וקל לשחק משחק מעניין מאוד זה מאוד כיף וממכר. זה פשוט אבל זה מאוד אינרסטיבי ומאתגר את המשחק המלא אני אוהב את זה באמת שזה המשחק הכי טוב בקטגוריית האסטרטגיה..
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game Strategia szs
מאוד מציאותי למשחק של 8 ביט פיקסלים וזה מאוד כיף וממכר
משחק טוב לשחק כשהוא משועמם במשך כמה תריסר דקות בכל פעם.
המשחק הזה מאוד מדהים. זה יכול להיות שליטה בצורה חלקה מאוד. בין כמה שניות ניתן להרוג אויב של דעה. כל רמה במשחק הזה...
כל הרמות זהות וניתן לנצח אותם עם חיל הרגלים הבסיסי שאתה מקבל בתחילת המשחק. ואי אפשר להפסיד בלי לנסות.
המשחק ממשיך לקרוס. אפילו לא יכול לשחק בזה. מקווה שזה יתוקן בקרוב. (לא רציתי לתת כוכב אחד כי אפילו לא יכולתי לנסות את המשחק)
משחק ממש נחמד...... אהבתי את זה....... אתה חייב לשחק את המשחק הזה..... מבוסס על זמן מלחמה של 1917... תצוגה, גרפיקה, פקדים כולם טובים מאוד יוצא מן הכלל... משחק מדהים לחלוף זמן!!!!
War Troops 1917: Trench Warfare WW1 Strategy Game रणनीति sxr
מאלץ אותך לחכות 12 שעות או לשלם 300 מטבעות כדי להתקדם לאזור הבא וכדי לפתוח יחידות מסוימות הם מאלצים אותך לשחק במשך עידנים או לשלם עבור מטבעות שמחירם מופקע מאוד
היי, המשחק הזה טוב מאוד במעט נתונים ניידים ששכחת באיכות טובה מאוד. אני ממליץ לך בבקשה להשתמש בו לאחר השימוש אתה הופך מרוצה. תודה
המשחק הזה הוא מאוד מדהים וממכר. זה ממש טוב. אז נהניתי ממנו מאוד. ניתן לחצות כל רמה במשחק הזה תוך כמה שניות. זה גם משחק מאוד מעניין. זה המשחק האהוב עליי באופן אישי. אני פשוט אוהב את זה. הייתי ממליץ על המשחק הזה לכולם. זה משחק ממש טוב.
למשחק הזה יש את הבסיס להיות משחק גרוואט אבל המעבד קל מדי והחיילים הראשונים שאתה מקבל במשחק הם חיילי על, אתה אפילו לא צריך לשדרג אותם כדי לנצח כל רמה רק באמצעותם. בבקשה תתקן.
העובדה שחבילות המטבעות עוברות מ-$20.99 ל-$104.99 מראה הרבה. אני לא קונה דברים אבל זה פשוט מטורף למשחק מקוון.
המשחק מציג מודעות שנות ה-30 שלא ניתן לדלג עליהן אחרי כל משימה. מפות לא משתנות ברוב המקרים באותה פריסה כמו בשום תעלה או תעלה אחת בצד שלך 2 בזבוז זמן גדול שלהם.
מעתיק משחק פלאש ישן, אבל הבעיה היא שהאיזון כאן נוטה יותר מדי לטובת השחקנים. קיבלתי 7 משימות, ואז כשחוליית יחיד שלי של 4 חיילים בסיסיים חיסלה 3 חוליות של האויב לבד ויתרתי על זה.
حي مس