Post by athubremensu on Feb 16, 2022 3:32:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Zombie Gunship Survival - Action Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Zombie Gunship Survival - Action Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ crește hackul primogems ▞▞▞
▞▞▞ Zombie Gunship Survival - Action Shooter 2022 version ▞▞▞
A fost distractiv cât a durat. Poate crea dependență, dar acum există prea multe erori. Pierde fiecare boost (preia metalul/creditele fără a spori arma). Nu are rost să câștigi credite din jocurile pe care le ia. Ai fi un prost să-ți cheltuiești banii până când vor repara ce au rupt.
Joc distractiv, dar afectat de faptul că progresul este împiedicat atât de grav de microtranzacții. Controalele și grafica sunt bune și arată ca ceea ce ți-ai dori de la un sim AC130. Sistemul de upgrade este inutil de confuz și pare să vă îndrume spre cumpărarea de articole mai bune cu bani reali (prin cutii de pradă). Este atât de păcat că progresia este oprită atât de devreme. După câteva niveluri este nevoie dintr-o dată de vârste pentru a ajunge oriunde. Dacă ți-ar retrage un pic portofelul, acest joc ar fi grozav.
Nu poți excela decât dacă plătești 100 USD sau mai mult și este greu al naibii să obții o armă bună și ZILE sau o săptămână în plus pentru a trece de nivelul 4!!!!!! Majoritatea armelor pe care le obțineți din lăzi sunt la fel de puternice ca pistolul nerf din 1984.
Joc distractiv, dar măcinarea este pur și simplu îngrozitoare. Cea mai progresivă actualizare necesită reluarea misiunii după misiune după misiune. Și din moment ce marea majoritate a misiunilor sunt practic aceleași, împușcă zombi dintr-un avion și nu există aleatoriu pentru o anumită misiune, devine foarte plictisitor rapid.
Acest joc arată bine, dar nu știu dacă sunt doar eu, dar tot ce încerc să-l joc îmi dă un ecran gri
Nu am o experiență până acum. Jocul nici măcar nu se va încărca sau nu va finaliza descărcarea când este deschis. Doar stă acolo, învârtindu-se când este deschis. Am șters memoria cache, am șters datele, am dezinstalat și reinstalat. Sunt deschis la soluții.
Voi începe prin a spune că acest joc poate fi jucat 100% gratuit. Tot ce trebuie să faci este să joci misiunile zilnice, să urmărești videoclipurile cu recompensă (le-am vizionat spate la spate și am câștigat niște lucruri bune.) Este un joc foarte bun, nu grozav încă, dar are potențialul de a fi. Cu timpul, puteți crește și măcinați-l, da stil RPG. Puteți, așa cum am făcut eu, să aveți statistici cu adevărat sunet în cel mai scurt timp. Aveți grijă de toți și Dumnezeu să vă binecuvânteze
Îmi plăcea jocul atât de mult încât am decis să sprijin dezvoltatorii cu o achiziție în aplicație. A existat o reclamă care sugera că aș obține un tun auto verde de 3 stele și câteva suplimente dacă aș cumpăra în câteva zile. Am achiziționat acest pachet și tunul automat pe care l-am primit a fost un gunoi de 3 stele, nu măreția pe care am fost făcută să cred că va fi. De asemenea, nu există nicio indicație cu privire la diferența dintre un armament de 1 și 3 stele. Apar la fel și se schimbă doar cu raritate.
Plătiți pentru a câștiga / luați bani. Jocul este echilibrat față de jucător pentru a vă forța să plătiți pentru materiale, metal, aur sau lăzi de pradă. Distracție la început, dar de nejucat la mijloc.
Zombie Gunship Survival - Action Shooter ઍક્શન kjz
Destul de distractiv. Actualizare extinsă pentru arme. Mai multe niveluri ar dori să vadă mai multe. Cu toate acestea, țepele sunt puțin peste ucide. Se pare că nu suportă multe daune prin stropire. Detectarea loviturilor nu este grozavă pentru ei. Chiar trebuie să-i lovești direct pentru a-i ucide. Așa că atunci când se înmulțesc în 8 sau plus numere în nivelurile superioare, petreci mai mult timp încercând să-i lovești direct, apoi lucrând o linie de runde. Le face o atingere mai dure decât ar trebui să fie.
fuarte tare e jocul asta
super
E nasol că putem avea doar 4 lăzi o dată în arsenal. Ai o mulțime de aur pentru a juca chiar și perioade lungi la un moment dat. Dar în afară de faptul că este un joc prost de jucat. Ah, și este nevoie pentru totdeauna de a crește nivelul. Dar nu deranjează la fel de mult ca lăzile. Îmi place să împușc în zombi dintr-un Ac-130.
Este trucat, nu este implicat nicio stradă din cauza tachetului. Acest joc a fost o pierdere totală de timp și bani. Nu vă deranjați la început, credeți că este o strategie implicată, dar nu doar adaugă din ce în ce mai multe puncte de hit în fiecare zi, făcând jocul inutil. La fel ca aplicațiile pentru a face cash, nu este altceva decât o înșelătorie și nu un joc.
Mitraliera se încălzește prea repede
grozav joc! Wow
Acest joc nu este plătit pentru a câștiga cu I love și este foarte ușor și dă ceva dificultăți, excelent pentru când te relaxezi
Joc distractiv Dar atunci când îmbunătățiți puterea de foc nu puteți selecta armele pe care le doriți. Cumperi lăzi care au șanse de doar 10% să conțină ceea ce vrei...
Aș acorda acestui joc o evaluare de 5 stele, deoarece acest joc este destul de rău, dar pierderea conexiunii la server este o adevărată dezamăgire. De asemenea, dacă vă aflați în mijlocul jocului și conexiunea este pierdută, pierdeți recompense potențiale și progresul este pierdut ca și cum nu ați juca deloc. Îmi place acest joc și nu spun prea multe despre ceilalți, doar mi-aș dori ca problema cu serverul să fie rezolvată în curând.
1. 100$ pentru articolele care se vor epuiza repede, asta e o nebunie, nici măcar un joc de consolă nu este atât de mult 2. Fuziunea armelor este utilă, la fel de bine ar putea aștepta să apară o armă rară sau neobișnuită. 3. Jocul devine foarte repede plictisitor. Nu există nicio poveste de joc, este literalmente același meci, ci mai mulți zombi. 4 nu chiar o selecție mare de arme care sunt eficiente, sunt 99% sigur că toată lumea folosește minipistolul, deoarece are muniție nelimitată. 5. Lăzile și recompensele sunt simple și repetitive și nu sporesc experiența jocului
1.) Cutiile de pradă sunt inutile 2.) doar 4 locuri pentru ele 3.) 30 de aur sau 3 ore. pentru a le deschide 4.) Pentru că numărul 1 este un lucru în joc, este mult prea strident 5.) 1-4 m-a făcut să-mi pierd interesul 6.) Dacă aveți aceeași problemă. Nu vă faceți griji, există un remediu pentru numărul 5... Ștergerea acestui joc m-a vindecat 😀
Singurul lucru pe care l-am avut o problemă de săptămâna trecută, când am încercat să sporesc armele, îmi permite doar să fac o cantitate mică de oțel și apoi nu mă lasă să fac upgrade nimic.... Am început săptămâna trecută, am făcut actualizarea și nu am reparat nimic. Am încetat să joc și dacă trebuie să continui să fac upgrade 1000 de puncte o dată, voi dezinstala asta. Poti te rog sa remediezi acest bug? E ingrozitor
e mare distracție
MINUS 2 STELE. Am terminat mai multe bătălii superioare și scad conexiunea și pierdem recompense și nu îmi oferă câștigul. Și nu, nu este conexiunea mea la internet, se întâmplă la serviciu și acasă. VĂ ROG REPARAȚI!!! În afară de faptul că este foarte distractiv și captivant, grafica este bună și foarte provocatoare. Asigurați-vă că aveți încărcătorul aproape.
Marfa
Actualizare: cred că există câteva niveluri care au o eroare în ele. La intrarea în a treia clădire în câteva nivele, trupele mele pleacă imediat chiar și fără a fi atacate. Vă rugăm să abordați această problemă. Mulțumesc. ------------------------------------ Joc foarte distractiv, dar sunt gata să-l arunc pentru că este automat trimite elicopterul „Evac” care mă împiedică să finalizez mai multe niveluri. Nu există niciun motiv ca jocul să trimită automat evacuarea când nu sunt pregătit pentru asta.
Nebunește, armele cu 3 sau mai multe stele sunt practic imposibil de obținut, armele cu raritate mai mare sunt nebun de rare, misiunile ulterioare sunt imposibile pentru un jucător de rang inferior și, în plus, misiunile sunt foarte repetitive. Actualizările de arme nu sunt semnificative, un rar 3 stele 5.56 vă poate transporta întregul joc și aceasta poate fi singura și singura armă rară. Dar acel joc este unic, nu am mai văzut așa ceva până acum, îmi place foarte mult conceptul. Mecanica de bază este... peste tot.
Pana acum ma distrez de minune! Reclamele nu sunt rele, deoarece puteți alege să utilizați pentru a obține upgrade-uri etc.. ect. Cel mai bine este să faci asta. Și apoi a devenit un play 2 pay.
Zombie Gunship Survival - Action Shooter ஆக்ஷன் cmn
Aproape că aș spune că-l iubesc, dar parcă mai degrabă îmi place. Este doar că dau și dau mereu, dar nu primesc nimic altceva decât arme nedorite în schimb. Așa de trist că aș rămâne pe termen lung dacă ea ar fi măcar puțin dar am primit 🔵!!! Nu-mi amintesc când am primit ultima dată o armă decentă. Atât de trist
Sper că această recenzie îi ajută pe alții care așteaptă cu nerăbdare această groapă de bani.. 1) lăzi de pradă; cu excepția cazului în care ești dispus să plătești bani reali pentru 5 arme comune la fiecare 3 ore, este oribil. 2) zombi inteligenți; ei pun strategii.. 3) Arme; După 200 de cutii de pradă, încă nu pot depăși 1* tun automat obișnuit (blocare rutieră timp de 3 zile) și, din păcate, dezinstalez acest joc lacom înainte de a-l primi. 4) fără materiale pasive; Nu pot progresa din cauza nivelului meu de arme, ceea ce înseamnă că nu există material pentru a face upgrade respectivelor arme pentru a trece la nivelul următor:(
Actualizare 08.04.2021: Acesta a fost un joc de 5 stele. Apoi au făcut aproape imposibil să reușești fără a cheltui bani semnificativi. Dacă ești de acord cu asta, atunci joacă mai departe, este un joc grozav, iar forumul comunității este captivant. Recenzie originală: Acesta este un joc cu adevărat distractiv, cumva mă ține cuplat. CITEȘTE FORUMUL JUCĂTORILOR!! Sunt atât de multe sfaturi pe care mi-aș fi dorit să le știu mai devreme.
Există atât de multe elemente bune în acest joc, dar pur și simplu nu există echilibru. Caz după caz după caz dacă arme inutile pentru a depăși nivelurile. În loc să se bazeze pe elementele sale puternice, jocul nu vă lasă de ales decât să depășiți nivelurile din nou și din nou pentru resurse reduse. Sau, mai rău, te face să te uiți la reclame de jocuri repetitive și absurde pentru a merge înainte. Acest joc pare mai degrabă un al doilea loc de muncă groaznic care nu plătește decât divertisment și provocare.
Acest joc este atât de minunat! Un multiplayer ar putea fi o idee bună =)
Am jucat acest joc în fiecare zi de aproximativ 6 luni (presupun). Grafica este incredibilă, iar strategia necesară pentru a avansa este bună. Îmi doresc doar ca armele bune/necesare pentru a continua să avanseze să fie disponibile fără a fi nevoie să le cumpăr cu bani reali.
Puteți juca gratuit, dar este foarte lent să vă deteriorați pistolul. Este foarte lent să poți fuziona armele și să le ridici la nivel, dar la sfârșit te vei distra. Ca toate jocurile, dacă cheltuiești, vei putea avansa mai repede.
Ca și în cazul majorității acestor jocuri, odată ce ajungi la un anumit nivel, nu poți face prea multe decât dacă începi să plătești pentru lucruri. este păcat pentru că jocul este distractiv până ajungi la punctul respectiv.
School of Chaos Online MMORPG Jocuri de rol dpo
Un joc destul de drăguț, ar putea folosi niște îmbunătățiri, este cam greu de nivelat arme și clădiri, dar nu necesită prea mult timp dacă ai răbdare
Imi place jocul asta. Este ca misiunea în războiul modern, dar un joc complet cu gore zombie. Sunt atât de multe detalii și atât de multe lucruri bune, sunt prea multe. Dacă vreți să tăiați zombi într-o navă zburătoare, jucați acest joc. Este foarte distractiv și nu am nicio plângere până acum. Devine tensionat când se pare că există mii de zombi, apoi arma se supraîncălzește și secundele par că așteaptă pentru totdeauna până când poți trage din nou pentru a încerca să încetinești hoarda de neoprit. Și altele! 11/10